For the cool kids in the category, for the changemakers, for those who honestly believe they can do better, for the rebels, for the independent individuals, for the believers…

Verpakkingen die jouw merk helpen groeien. Zodat we de wereld stukje bij beetje vullen met mooie, kwalitatieve, te gekke en duurzame merken. Dat we bewegen naar een wereld die duurzaam én leuk is! .

Dát is Packaging Rebels

 

– LEANNE PIETERS, EIGENAAR PACKAGING REBELS –

Revolutionizing the packaging industry

Wij snappen dat jij een te gekke verpakking zoekt voor jouw merk. Wij snappen ook dat jij geen zin hebt in gedoe, in moeilijke vragen of zelf urenlang zoeken online naar de perfecte verpakking.

Wij helpen jou van A tot Z met een te gekke verpakking voor jouw ecommerce brand. Alles onder één dak, van ontwerp tot productie. Wel zo makkelijk!

En wist je dat wij alleen werken met papier en karton? Zo maken wij jouw verpakking zo duurzaam mogelijk. 

Leanne Pieters, oprichter van Packaging Rebels
OWNER & FOUNDER

Leanne Pieters

De verpakkingskundige en creatieve ontwerper achter Packaging Rebels. Met ruim 15 jaar ervaring in verpakkingsontwikkeling voor de mooiste A-merken en Private Labels, help ik nu graag jouw merk aan een te gekke verpakking.

Ik ben gek op mooie papiersoorten en gaaf drukwerk. En ik vind het heerlijk om de verpakkingswereld in te duiken, op zoek naar die ene toffe leverancier die net even iets bijzonders maakt. Van die verpakkingen die je op Pinterest ziet en waarvan je denkt ‘ja, die wil ik!’. Als we zo’n pareltje hebben gevonden, werken we  die al helemaal voor jou uit zodat jij ze alleen nog maar hoeft te bestellen. Awesome!

 

 

 

 

 

Leanne ontwikkelde o.a. verpakkingen voor:

You’re awesome! And so should be your packaging

For the launch of our new product, Leanne always found the right balance between brilliant packaging design and technical feasibility. I highly recommend to work with her!

– ANITA, LIDL GMBH – 

Je kent ons o.a. van:

Packaging Rebels in fd.

THERE IS NO PLANET B

Duurzame verpakkingen van papier en karton, dat is Packaging Rebels

Wat zijn nou precies duurzame verpakkingen? Daar is niet één antwoord op te geven. Wij kiezen er voor om te focussen op verpakkingen van papier en karton. Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en goed te recyclen!

En stiekem vinden we het ook gewoon een te gek materiaal om mee te mogen werken!

Zo maken wij jouw verpakkingen zo duurzaam mogelijk

100% PLASTIC FREE

Alle verpakkingen die wij ontwikkelen zijn van papier en karton

Papier wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en is supergoed te recyclen. 86% Van al het papier wordt ingezameld en op een hoogwaardige manier hergebruikt!

 

LOKALE PRODUCTIE

Al onze producten worden in Nederland geproduceerd of bedrukt. Jouw verpakkingen hoeven dus niet helemaal uit Azië te komen. Dat scheelt weer transportkilometers!

 

SUSTAINABLE SUPPLIERS

Je wordt natuurlijk niet zomaar een Packaging Rebels supplier!

Al onze leveranciers zijn op allerlei verschillende manieren bezig met het verduurzamen van hun verpakkingen. Zodat wij jou het best mogelijke product kunnen aanbieden.