For the cool kids in the category, for the changemakers, for those who honestly believe they can do better, for the rebels, for the independent individuals, for the believers…

Verpakkingen die jouw merk helpen groeien. Zodat we de wereld stukje bij beetje vullen met mooie, kwalitatieve, te gekke en duurzame merken. Dat we bewegen naar een wereld die duurzaam én leuk is! .

Dát is Packaging Rebels

 

– LEANNE PIETERS, EIGENAAR PACKAGING REBELS –

Revolutionizing the packaging industry

Wij snappen dat jij een te gekke verpakking zoekt voor jouw merk. Wij snappen ook dat je geen zin hebt om bedrijven te bellen voor allemaal offertes. Of om allemaal ingewikkelde technische vragen te moeten beantwoorden.

Packaging Rebels doet het nét even anders. Wij hebben voor jou al een collectie samengesteld met de tofste, duurzame verpakkingen. Jij kiest gewoon wat je mooi vindt en dan bestel je het. Zo simpel is het.

Super easy!

Geen offertes meer aanvragen of ingewikkelde technisch vragen over jouw verpakking. Wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw verpakking samenstellen in de shop en hem bestellen.

 

Super sexy

Wij duiken de verpakkingswereld in, op zoek naar de tofste verpakkingen en materialen voor jouw merk! Van die verpakkingen die je ziet op Pinterest. Zo stellen we een te gekke collectie samen met verpakkingen die jij echt wil hebben.

 

100% Plastic free

Al onze verpakkingen zijn van papier en karton. Waarom zouden we plastic gebruiken als het ook anders kan?

Papieren verpakkingen zijn heel goed te recyclen. Het grootste deel wordt ingezameld en verwerkt tot nieuwe papieren producten.

 

Leanne Pieters, oprichter van Packaging Rebels
OWNER & FOUNDER

Leanne Pieters

De verpakkingskundige en creatieve ontwerper achter Packaging Rebels. Met ruim 15 jaar ervaring in verpakkingsontwikkeling voor de mooiste A-merken en Private Labels, help ik nu graag jouw merk aan een te gekke verpakking.

Ik ben gek op mooie papiersoorten en gaaf drukwerk. En ik vind het heerlijk om de verpakkingswereld in te duiken, op zoek naar die ene toffe leverancier die net even iets bijzonders maakt. Van die verpakkingen die je op Pinterest ziet en waarvan je denkt ‘ja, die wil ik!’. Als we zo’n pareltje hebben gevonden, werken we  die al helemaal voor jou uit zodat jij ze alleen nog maar hoeft te bestellen. Awesome!

 

 

 

 

 

Leanne ontwikkelde o.a. verpakkingen voor:

You’re awesome! And so should be your packaging

For the launch of our new product, Leanne always found the right balance between brilliant packaging design and technical feasibility. I highly recommend to work with her!

– ANITA, LIDL GMBH – 

Je kent ons o.a. van:

Packaging Rebels in fd.

The details are not the details, they make the design

De indruk van jouw merk houdt niet op bij een doosje of een label alleen. Het is de totaalbeleving die jij de klant geeft. Mix en match met onze toffe en unieke verpakkingsmaterialen om een te gekke ‘unboxing experience’ te maken. Zo laat jouw product een onvergetelijke indruk achter bij de klant!

En het spreekt voor zich dat al jouw drukwerk tot in de puntjes verzorgd is. Van een goed ontwerp met oog voor detail tot en met een mooi afgewerkt eindresultaat!

Duurzame verpakkingen voor duurzame merken

Duurzame verpakkingen van papier en karton, ook dat is Packaging Rebels

Al onze verpakkingen zijn van papier en karton. Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en goed te recyclen!

Wil je meer weten over ons duurzame verhaal?