Unieke pakketten met bedrukt opvulpapier!

Packaging Rebels heeft mooie verpakkingen

Uniek in Nederland!

Papieren verpakkingen van Packaging Rebels

Al vanaf 5 dozen

Gratis verzending

100% Plastic free

Custom packaging bestellen: Papieren verzendzakken

Duurzaam en sexy gaan heel goed samen!

Je wil dat jouw producten veilig aankomen bij de ontvanger, kapotte producten zijn het laatste wat je wil. Maar om je hele pakket nou vol te stoppen met lelijke plastic luchtkussens…

Liever gebruik je geen plastic, want duurzaam verpakken is belangrijk voor jouw merk. Maar het is minstens net zo belangrijk dat jouw klanten enthousiast worden over jouw merk bij het uitpakken van hun bestelling!

Wij hebben ‘the best of both worlds’ voor je: bedrukt opvulpapier! Duurzame én sexy bescherming voor je product.

 

PACKAGING REBELS

Opvulpapier gerecycled

PACKAGING REBELS

Opvulpapier gerecycled

PACKAGING REBELS

Opvulpapier wit

PACKAGING REBELS MAAKT HET MAKKELIJK

In 3 simpele stappen jouw eigen bedrukte opvulpapier

Wij snappen dat jij unieke pakketten wil met je eigen opvulmateriaal. Wij snappen ook dat je geen zin hebt in gedoe. Packaging Rebels doet het nét even anders. Wij hebben alle lastige, technische dingen al voor je uitgezocht. Jij kiest gewoon wat je mooi vindt en bestelt het direct online!

1.

Online samenstellen in onze handige tool

2.

(Laat) een ontwerp maken

3.

Sit back, relax & enjoy!

LEES MEER

You’re awesome! And so should be your packaging

Bij Packaging Rebels vinden we dat een custom verpakking voor jouw merk heleaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Wij hebben al een collectie samengesteld met te gekke, duurzame verpakkingen. Het lastigste voor jou is verzinnen wat je mooi vindt! En dan regel je in 3 simpele stappen jouw verpakkingsmaterialen:

1: Online samenstelen in onze handige tool

Geen offertes meer aanvragen of ingewikkelde technische vragen over jouw verpakking. Wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw verpakking samenstellen in de shop en deze bestellen.

2: (Laat) een ontwerp maken

Jij (of jouw ontwerper) maakt zelf supermakkelijk een ontwerp met onze handige templates en duidelijke instructies.

Of maak het jezelf helemaal makkelijk: Laat onze ervaren verpakkingsontwerpers een te gek ontwerp voor je maken!

3: Sit back, relax & enjoy!

We gaan voor je aan de slag! Jouw opvulpapier wordt helemaal op maat gemaakt en kant en klaar bij jou afgeleverd.

Ben jij klaar voor jouw next-level verpakkingen?

Yes! Ik wil unieke pakketten versturen met bedrukt opvulpapier!

“Zo fijn dat ik mijn verpakkingen nu helemaal kan laten aansluiten bij de branding van Gekkiggeit! De website is lekker overzichtelijk en duidelijk, wat het bestellen super makkelijk maakt. De fijne en persoonlijke service maakt het helemaal af! “

– RINSKE, EIGENAAR GEKKIGGEIT –

Dit is bedrukt opvulpapier van Packaging Rebels:

Papieren verpakkingen van Packaging Rebels

Voorkom schade aan je producten en verpak ze goed tijdens het verzenden. Bedrukt opvulpapier fixeert jouw verpakkingen en voorkomt schade door schokken en schuiven.

Packaging Rebels: 100 procent papier en karton

Kies voor volledig gerecycled papier of papier met suikerbietenpulp! Een duurzaam alternatief voor plastic opvulmaterialen

Wij maken verpakkingen bestellen makkelijk

Handmatig of (semi-)automatisch te verwerken, net wat past bij jouw inpakproces! Krijg een gratis dispenser bij een bestelling van 25 dozen of meer! 

Custom packaging bestellen: Papieren verzendzakken

Sustainable packaging should just be called ‘packaging’

100% PLASTIC FREE

Opvulpapier is een perfect duurzaam en recyclebaar alternatief voor standaard plastic opvulkussens of bubbeltjesfolie.

 

EFFICIËNT TRANSPORT

Het opvulpapier wordt aangelverd als een lange slinger van platte vellen papier. Lekker compact dus! 

En al onze producten worden in Nederland geproduceerd of bedrukt. Jouw verpakking legt dus geen onnodige transportkilometers af.

 

DUURZAME MATERIALEN

Kies je voor een bruine variant gemaakt van gerecycled papier? Of een witte variant gemaakt met reststromen van Nederlandse suikerbietenproductie?

Bestel nu uniek bedrukt opvulpapier met jouw ontwerp!

  • Uniek in Nederland! Opvulpapier met je eigen ontwerp
  • Al vanaf 11,5 cent per pakket!
  • Kies voor gerecycled papier of papier met suikerbietenpulp
  • Goede bescherming van je producten
  • Gratis dispenser vanaf 25 dozen!
  • Bestellen vanaf 5 dozen
  • Binnen 10 werkdagen in huis
  • Gratis verzenden

Vóór 15:00 besteld is dezelfde dag nog in productie!

Custom packaging bestellen: Papieren verzendzakken
Bestel op werkdagen vóór 15:00 en jouw opvulpapier gaat vandaag nog in productie!

“Professioneel, gestructureerd en creatief zeer vaardig. Leanne doet net dat beetje extra, waardoor je zeker weet dat je bij haar in goede handen bent als het om verpakkingen gaat. “

– NEVIL, EIGENAAR NATURAL HEROES –

Mix & Match jouw opvulpapier met:

Een brievenbusdoosje

Een medium sticker

Een leuk kaartje

We maken het je zo makkelijk mogelijk, maar dit wil je misschien nog weten over jouw bedrukte opvulpapier:

Specificaties

Waarvoor gebruik ik opvulpapier?

Om je producten te beschermen tijdens het verzenden is het belangrijk dat ze zo min mogelijk speling hebben in de verzendverpakking. Als de producten kunnen schuiven in de doos, zullen ze veel sneller kapot gaan.

Het belangrijkste is om een verpakking te kiezen die zo goed mogelijk past om jouw product. Des te beter de verzendverpakking past, des te minder je product heen en weer kan schuiven. Maar je kan helaas niet voor elk product een verzenddoos op maat maken. Daarom gebruik je opvulmateriaal om je producten te fixeren.

Ons bedrukte opvulpapier verfrommel je simpel gezegd tot een prop die je gebruikt om de lege ruimtes in je verpakking op te vullen. Je product blijft netjes op zijn plek en komt onbeschadigd aan bij de klant, yeah!

Je kan dit opvulpapier gebruken voor het opvullen van allerlei pakketjes. Verzend je erg breekbare producten? Dan adviseren we om nog een extra buffermateriaal zoals honingraatpapier te gebruiken.

Hoeveel papier heb ik nodig voor het inpakken van 1 pakket?

Dat hangt natuurlijk heel erg af van hoeveel lege ruimte je overhoudt in je verzenddoos.

Gemiddeld zal je zo’n 5 vellen gebruiken per verpakking. Met een doos opvulpapier van 2000 vel pak je dus makkelijk 400 pakketten in!

Hoeveel papier zit er in 1 doos?

Elke doos bevat 2000 vel opvulpapier. Dat is een strook van 400 meter lang! De breedte van het opvulpapier is 38cm. 

Wat voor materiaal is het opvulpapier?

Je kan kiezen uit 2 materialen: Gerecycled papier (bruin) of papier gemaakt met suikerbietenpulp (wit).

Het bruine, gerecyclede papier bestaat volledig uit gerecyclede papiervezels. Lekker duurzaam dus.

Het witte papier wordt gemaakt van een mix van nieuwe papiervezels en suikerbietenpulp: Een innovatief materiaal van Nederlandse bodem! De nieuwe papiervezels zijn FSC en/of PEFC gecertificeerd en komen dus uit duurzaam beheerde bossen. De suikerbietenpulp is een reststroom van de Nederlandse suikerbietenproductie. Dit wordt toegevoegd aan het papier om de CO2 afdruk met 16% te verlagen!

Is dit opvulpapier duurzaam?

Opvulpapier is een mooi alternatief voor plastic luchtkussenvulling of bubbeltjesfolie. Er blijft altijd wat discussie of plastic of papier over de hele levenscyclus van de verpakking nou duurzamer is. Maar feit is dat plastic na gebruik nog moeilijk te recyclen is tot nieuwe, hoogwaardige producten.

Voor papier hebben we in Nederland (en de rest van Europa) een goed ingeburgerd recyclingsysteem. 86% van al het oud papier wordt ingezameld en weer verwerkt tot nieuwe, hoogwaardige producten! Jouw opvulpapier kan dus zo, samen met de verzenddoos, in de oud papierbak en wordt weer hergebruikt.

Het opvulpapier is ook gemaakt van duurzame materialen. Je bepaalt zelf of je gaat voor het bruine papier, volledig gemaakt van gerecyclede vezels, of dat je liever kiest voor het witte papier, gemaakt met suikerbietenpulp. 

Daarom kiezen wij bij Packaging Rebels voor verpakkingsmaterialenvan papier en karton. Jij ook?

Hoe werkt het inpakken met opvulpapier?

Het papier wordt aangeleverd als een lange strook papier, zigzag gevouwen als vellen in een doos. Tussen elk vel zit een perforatie, zodat je het papier heel makkelijk op de gewenste lengte kan afscheuren. 

Verpak je (nog) niet zo veel pakketten, dan kan je er voor kiezen om het papier met de hand op te proppen tot vulling voor jouw pakket.

Maar je kan het jezelf ook makkelijk maken en een handige dispenser meebestellen! Hier trek je het papier doorheen zodat het er gelijk goed gevouwen uit komt om jouw pakketten mee te vullen. De dispenser bestel je direct mee met het opvulpapier.

Verpak je heel veel pakketten, dan is een automatische dispenser handig! Dat bespaart je veel handmatig werk. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact met ons op en we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Heb ik een machine nodig voor dit opvulpapier?

Dat is helemaal aan jou! Je kiest wat je handig vind voor jouw verpakkingsproces.

Verpak je (nog) niet zo veel pakketten, dan kan je er voor kiezen om het papier met de hand op te proppen tot vulling voor jouw pakket.

Maar je kan het jezelf ook makkelijk maken en een handige dispenser meebestellen! Hier trek je het papier doorheen zodat het er gelijk goed gevouwen uit komt om jouw pakketten mee te vullen. De dispenser bestel je direct mee met het opvulpapier.

Verpak je heel veel pakketten, dan is een automatische dispenser handig! Dat bespaart je veel handmatig werk. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact met ons op en we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Ontwerp

Hoe lever ik mijn ontwerp aan?

Je maakt jouw ontwerp het beste op onze handige design templates. Deze zijn precies op maat voor jouw verpakking en bevatten ook handige tips&tricks voor een goed ontwerp!

Na je bestelling krijg je van ons een link om je ontwerp te uploaden. Super handig!

Vind je het lastig om zelf een ontwerp te maken? Bestel dan onze ontwerpservice mee! Dan maken onze ervaren verpakkingsontwerpers iets heel tofs voor je.

Kan ik een ontwerp laten maken?

Zeker! Onze ervaren verpakkingsontwerpers helpen je graag met een te gek ontwerp.

Jij levert je logo, huisstijlkleuren etc. aan en wij maken iets moois voor je.

Wil je dit door ons laten doen? Bestel dan met je bestelling van de het opvulpapier gelijk de extra ontwerpservice mee.

Hoeveel kleuren kan ik gebruiken?

Jouw ontwerp wordt gedrukt in 1 Pantone kleur. De meest gebruikte kleur is zwart, maar in principe kan je elke Pantone kleur kiezen die je wil (behalve wit).

Op het bruine papier kies je het beste een donkere kleur. Lichte kleuren werken minder goed omdat het bruine papier er doorheen schijnt (alsof je met een viltstift op bruin papier kleurt).

Het witte papier is mooi te bedrukken in elke kleur. Kies dus een mooie kleur uit die goed past bij jouw merk!

Waar moet ik rekening mee houden met het ontwerp?

Jouw opvulpapier bestaat uit een heleboel vellen papier aan elkaar, met perforaties er tussen. Je maakt een ontwerp voor één vel papier en dit wordt dan op elk vel herhaald.

Omdat je nooit precies weet hoe het papier in jouw pakket komt, is het het mooiste om te werken met een herhalend patroon van bijvoorbeeld jouw logo of een illustratie. Zo weet je zeker dat jouw mooie bedrukking altijd goed zichtbaar is.

Gebruik liever geen grote, effen gekleurde vlakken in je ontwerp. Dit wordt niet zo mooi met drukken.

Houd rondom je ontwerp minimaal 5mm marge aan. Je bedrukking kan dus niet naadloos doorlopen van vel naar vel, hier zit altijd wat ruimte tussen. De exacte afmetingen en marges vind je in de design templates.

Hoe wordt het opvulpapier bedrukt?

Het opvulpapier wordt in offset gedrukt. Dit geeft een mooi scherp drukresultaat. 

Levering

Hoe lang is de levertijd?

Vanaf het moment dat het ontwerp door ons is goedgekeurd, is de levertijd ongeveer 10 werkdagen.

Hoe wordt mijn opvulpapier aangeleverd?

Jouw opvulmateriaal wordt netjes verpakt in dozen per 2000 vel (400 meter). Bestel je 5 dozen? Dan kijg je deze als losse dozen geleverd. Bestel je 10 of meer dozen? Dan worden ze netjes gestapeld op een pallet. 

De verpakkingen worden geleverd door een externe transporteur. Wij kunnen niet precies aangeven wanneer deze langs komt. Geef bij het bezorgadres dus bij voorkeur een bedrijfs-adres op waar altijd iemand aanwezig is.

Worden de verpakkingen gratis verzonden?

Yes! Verzending naar één adres in Nederland is inbegrepen in de prijs. Geen onverwachte verzendkosten dus.

Are you a changemaker too?

Stel nu jouw eigen opvulpapier samen!